Naposledy navštívené
Zatím jste nenavšívili žádný článek / produkt.
 Newsletter
 Události
 Externí modul
 Hodnocení
5/5
 Čas
 Kalkulačka měn
 Doporučte nás
  • Podělte se o pozitivní zkušenost z naší spolupráce a doporučte nás Vašim známým a přátelům:
 Sdílení
 Sociální počítadla
 Online status
 QR code
QR code
 TOPlist
TOPlist">
 Facebook live stream
Směs mouky na tmavé pečivo

Mix IT Dunkel 1000g

sypká směs bez lepku na tmavé pečivo

Složení:

kukuřičný škrob, mouka z lněných semen 12%, pohanková mouka 8%, hrachové klíčky, rýžové klíčky, jablečná vláknina, jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar. Může obsahovat stopy sóji.

BEZ LAKTÓZY (Laktóza<0,007g/100g). Obsah gluténu < 20mg/kg.

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Vyrobeno v Itálii pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal

Příprava: Tmavý chléb

Přísady: 500g Schär mouky Brot –Mix Dunkel, 550 ml perlivé minerální vody, 1 lžíce cukru a třtinového sirupu, 40ml oleje, 10g soli, 10g cukru, 25g čerstvého droždí.

Příprava: Droždí rozpustíme v 50 ml vlažné vody s 10 g cukru a necháme 10 minut napěnit. Mouku, sůl, vodu, sirup a olej v tomto pořadí dáme do hnětacího stroje a hněteme na střední otáčky asi 2 minuty. Přidáme napěněné droždí a hněteme po dobu 8 minut. Z těsta vytvarujeme kouli, kterou dáme do mísy, přikryjeme utěrkou a necháme kynout asi jednu hodinu. Troubu  předehřejeme na 190 ° C. Těsto vložíme do pečící formy a ostrým nožem uděláme zářezy. Pečeme 50 minut.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)