Naposledy navštívené
Zatím jste nenavšívili žádný článek / produkt.
 Newsletter
 Události
 Externí modul
 Hodnocení
5/5
 Čas
 Kalkulačka měn
 Doporučte nás
  • Podělte se o pozitivní zkušenost z naší spolupráce a doporučte nás Vašim známým a přátelům:
 Sdílení
 Sociální počítadla
 Online status
 QR code
QR code
 TOPlist
TOPlist">
 Facebook live stream
Bezlepková směs mouky na pečivo a kynué těsto

Mix B bread mix1000g

sypká směs bez lepku na pečivo a kynuté těsto

Složení:

kukuřičný škrob, rýžová mouka, protein z vlčího bobu, dextróza, jablečná vláknina, zahušťovadlo: hydroxyprophylmethylcelulóza, jedlá sůl.

BEZ LAKTÓZY(Laktóza<0,007g/100g). Obsah gluténu < 20mg/kg.

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Vyrobeno v Rakousku pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal

Příprava: Hranatý chléb

Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.

PŘÍSADY: 500g „Schär Mix B“, 10g sušených kvasnic nebo 10g čerstvých, 500ml vlažné vody, 6g oleje, 8 g soli.

PŘÍPRAVA: Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl. Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte. Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)